Sijthoff & Van Empel – Kick Your Habits zoekt  GZ psycholoog M/V

Locatie Amsterdam 0,9 fte

 

 

Wij zijn Kick Your Habits, GGZ behandelaars van verslavingen.

Wij richten ons op het vervangen van schadelijke gewoontes door goede gewoontes. Onze vernieuwende, zorgzame psychologen, psychiaters en artsen werken samen om mensen te helpen hun leven op het juiste spoor te krijgen. We werken in de specialistische en in de basis GGZ.

 

We zoeken

Een GZ-psycholoog met ervaring en plezier in het werken met schadelijke gewoontes  d.m.v. cognitieve gedragstherapie en motiverende gespreksvoering. Je krijgt energie van jouw rol als regiebehandelaar. Je staat stevig in je schoenen, snapt de dynamiek van omgaan met mensen die zich dreigen te verliezen in hun slechte gewoontes en staat vrolijk in het leven. Je neemt verantwoordelijkheid, weet proactief en zelfstandig te werk te gaan en mensen om je heen te motiveren, ook wanneer de contouren niet duidelijk zijn. Ook ben je integer, contactueel vaardig, consciëntieus en mondeling en schriftelijk sterk.

Het is een pré als je een gedegen netwerk in de Amsterdamse gezondheidszorg en goede relaties met huisartsen, bedrijfsartsen en POH’ers hebt. Je bent minimaal 5 jaar geregistreerd als GZ-psycholoog en kan GZ-psychologen in opleiding begeleiden.

 

We bieden

Werk in een professioneel en leuk team binnen een groeiende organisatie. Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen FWG 65.

 

Ja!

Wanneer je je in bovenstaand profiel herkent, stuur dan je cv en motivatie naar daniel@kickyourhabits.nl. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met 06-31687828 en vragen naar Daniel Robroeks.

Tot snel!

Team Sijthoff & Van Empel – Kick your Habits