Kick Your Habits zoekt  GZ psycholoog M/V

 

 

Wij zijn Kick Your Habits, GGZ behandelaars van verslavingen c.s.

 

We zoeken: jou!

We weten allemaal hoe een GGZ instelling eigenlijk zou moeten zijn. Kick Your Habits werkt er keihard aan om dat in de praktijk te brengen. Dat lukt best aardig: we zijn de ‘preferred provider’ voor heel veel Amsterdamse huisartsen. En onze – altijd gemotiveerde – cliënten zijn onze ambassadeurs. Zie ook zorgkaartnederland.nl. We behandelen hun DSM-slechte gewoonte problemen, maar gaan daarbij niet voorbij aan de veelvuldige co-morbiditeit. BGGZ en SGGZ. We doen veel aan schematherapie, EMDR, ACT, e-health, mindfulness en specifieke groepen.

Een team maakt de instelling. We hechten aan maatwerk voor cliënten, werkplezier, korte lijnen, opleidingsbudget voor medewerkers, geen idiote productie-eisen, efficiënt management en een stevige back office.  Je werktijden kun je grotendeels zelf indelen zodat het ook voor ouders handig werken is. (weekend en avonden kan ook). Het is aan jou om je leven zo in te delen dat privé en werk in een mooie verhouding tot elkaar staan.
Vrolijke werkruimtes in een tuin, we zijn een vrolijk en gezellig team, in de medewerkers tevredenheidenquete scoorden we onlangs een 8 plus.

We zoeken ter versterking van ons team een GZ-psycholoog.  24-36 uur, veel is bespreekbaar

Ja!

Wanneer je je in bovenstaand profiel herkent, stuur dan je cv en motivatie naar daniel@kickyourhabits.nl. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met 06-31687828 en vragen naar Daniel Robroeks.

Tot snel!

Team Kick your Habits