Wij zijn Kick your Habits

Vacature KP/GZ psycholoog

 

Kies je voor Kick your Habits, dan kies je voor het werken met gemotiveerde clienten die zin hebben hun verslavingen en slechte gewoontes ten positieve te veranderen, Ze willen ‘zelf weer aan het roer’ raken –de door cliënten zelf bedachte ondertitel op je visitekaartje. We behandelen hun DSM-slechte gewoonte problemen, maar gaan daarbij niet voorbij aan de veelvuldige co-morbiditeit. BGGZ en SGGZ. We behandelen met CGT, schematherapie, EMDR, ACT, e-health, mindfulness en specifieke groepen.

Als je bij ons werkt, doe je op een dag verschillende dingen. Je hebt je eigen cliënten die je een maatwerk behandeling biedt, zeker altijd evidence based, maar we volgen niet slaafs de prototcollen. Geen 12 stappen.
Omdat we zulke gemotiveerde clienten hebben, hoef je niet te sleuren, maar ben je samen aan het werk om je client krachtiger te maken en beter in staat ‘te dealen’ met het leven, wa t vaak goed lukt. Daarnaast ben je regiebehandelaar, werkbegeleider, zit je MDO’s voor en speel je een rol in de GZ opleiding. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en projecten. Alles naar behoefte zodat jij ‘s ochtends met plezier naar je werk gaat.
Onze filosofie: het belangrijkste is dat behandelaren zich goed voelen, dan volgt de rest vanzelf. En dat blijkt ook: we hebben een dijk van een naam onder verwijzers en cliënten. Zie ook www.zorgkaartNederland.nl.
Een huisarts noemde ons onlangs: een parel in de GGZ.

Ook willen we graag meer onderzoek gaan doen, en steeds zijn we onze organisatie verder aan het professionaliseren: Vandaar dat we graag een KP-er in ons midden willen!

Ook ben je bij ons lid van een warm en saamhorig team. Als beloning voor een netjes ‘declarabel jaar’ zijn we als bonus op kosten van KYH samen kleren voor het gezamenlijke kerstdiner gaan kopen, We gaan naar toneel, hebben voor wie wil af en toe een yogalesje. Als het straks weer voorjaar is, lunchen we in de tuin. In de medewerkerstevredenheid enquête scoorden we onlangs een 8plus.

Wat bieden we je als je bij ons komt werken:
-een contract voor onbepaalde tijd,
-meer vakantiedagen dan de cao,
-een hoog opleidingsbudget,
-geen idiote productie-eisen,
-geen bezuinigingen,
-eigen werktijden bepalen zodat het ook voor ouders handig werken is.( (avond en weekend kan ook) 
-Het is aan jou om je leven zo in te delen dat privé en werk in een mooie verhouding tot elkaar staan. Je kunt ook vanuit huis werken, want in de nabije toekomst gaan we meer online doen, ook beeldbellen.

 

Wil je meer weten: kom meelopen/koffie drinken of neem contact op met onze behandelaar Jeroen Kunstman, GZ-psycholoog. Zijn mail jeroen@kickyourhabits.nl.

Of met Daniel Robroeks, algemeen directeur. daniel@kickyourhabits.nl. M. 06-31687828

 

Vacature basispsycholoog Amsterdam/Utrecht

Ben je een basispsycholoog, heb je ervaring in de verslavingszorg, CGT basis afgerond en ben je bij voorkeur een niet piepjonge man, laat dan eens wat van je horen. Mail je brief en CV naar Daniel Robroeks, algemeen directeur. M. daniel@kickyourhabits.nl