Sijthoff & Van Empel Kick Your Habits zoekt psychiater

 

Locatie Amsterdam – 8 tot 32 uur per week

 

 

 

 

Wij zijn Kick Your Habits, tweedelijns GGZ behandelaars van verslavingen.

 

We weten allemaal hoe een GGZ instelling eigenlijk zou moeten zijn. Kick Your Habits werkt er keihard aan om dat in de praktijk te brengen. Dat lukt best aardig: we zijn de ‘preferred provider’ voor heel veel Amsterdamse huisartsen. En onze – altijd gemotiveerde – cliënten zijn onze ambassadeurs. Zie ook www.zorgkaartnederland.nl. We behandelen hun DSM-slechte gewoonte problemen, maar gaan daarbij niet voorbij aan de veelvuldige co-morbiditeit. BGGZ en SGGZ.

 

Een team maakt de instelling. We hechten aan maatwerk voor cliënten, werkplezier, korte lijnen, opleidingsbudget voor medewerkers, geen idiote productie-eisen, efficiënt management en een stevige back office. Je werktijden kun je grotendeels zelf indelen zodat het ook voor ouders handig werken is. (weekend en avonden kan ook). Termen als ‘zorgverlof’ kennen we niet, het is aan jou om je leven zo in te delen dat privé en werk in een mooie verhouding tot elkaar staan.
Vrolijke werkruimtes in een tuin. We zoeken ter versterking van ons team een psychiater die plezier heeft in onze clienten. Geen heftige crisissituaties, maar gemotiveerde mensen die midden in onze samenleving staan en zo graag autonomer willen worden.

 

Binnen onze groeiende organisatie zoeken wij

 

een motiverende professional om ons team van specialisten te versterken. Je neemt verantwoordelijkheid, weet proactief en zelfstandig te werk te gaan en mensen om je heen te motiveren. Ook ben je integer, contactueel vaardig, consciëntieus en mondeling en schriftelijk sterk.

 

 • Je bent de zorginhoudelijk regisseur (regiebehandelaar) van een multidisciplinair behandelteam.
 • Je levert een bijdrage aan de individuele behandeling; deze ligt o.a. op het gebied van:
  • Farmacotherapie, psychotherapie en psychiatrisch onderzoek
  • Diagnostiek en indicatiestelling
  • Behandelingen met motiverende gesprekstechnieken, cognitieve gedragsmethodieken en medicatie als basis
  • Behandelplannen en het toezien op de uitvoering hiervan
  • Deelname MDO’s
 • Je wordt binnen de organisatie als expert geraadpleegd bij complexe casuïstiek en bent betrokken bij de kennisvergroting van het team.

 

 

We bieden

 

Werk in een professioneel en leuk team binnen een organisatie met groeiende vooruitzichten. Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder optie voor leaseauto, binnen cao GGZ (schaal Medisch Specialisten).

 

Ja!

 

Wanneer je je in bovenstaand profiel herkent, stuur dan je cv en motivatie naar daniel@kickyourhabits.nl

 

Tot snel!

 

Team Kick Your Habits