Ook beschikbaar in het: Engels

verslavingszorg amsterdam


Corona: We werken door, combinatie van (beeld)bellen en face to face en dat gaat goed. Gun jezelf een reset van je gewoontes, je kan er beter uitkomen, echt waar

 Graag even het onder aan deze pagina hangende aanmeldformulier invullen!

Zodra wij die en de verwijsbrief ontvangen hebben, nemen wij contact met u op en plannen wij de intake. Ook in Utrecht leert men ons steeds beter kennen en is men blij met onze behandelingen. Dientengevolge helaas ook in Utrecht een wachtlijst.

Amsterdam: Onze goede reputatie is een groot cadeau, maar heeft tot gevolg dat wij een wachtlijst hebben voor individuele behandelingen in Amsterdam.

Wat we als oplossing bedacht hebben:

-U kunt als de aanmelding rond is, alvast ons werkboek toegestuurd krijgen, waarmee u zelf aan de slag kunt.

-U kunt na een korte intake snel starten in de nieuwe, kleine groep ‘Van elkaar kun je leren’. (Niet AA-achtig) Deze bestaat uit ‘starters’ en ‘bijna klaren’, dus mensen die aan het eind van hun behandeling zijn. Vanuit die groep stroomt u door naar de individuele behandeling.

Dat lijkt heel griezelig, maar de ervaring leert dat mensen die toch die stap zetten het een heel fijne en leerzame ervaring vinden. (Alles is vanzelfsprekend volstrekt vertrouwelijk.)

Elke woensdag 17.30 tot 19.00 bij Kick Your Habits in Amsterdam

Aanmelden

U kunt zich via onderstaand beveiligd formulier bij ons aanmelden.

Let op: teneinde in uw en ons belang de kans op een goede behandeling te vergroten, nemen we bij twijfel telefonisch contact met u op als pre-intake. Wij zijn bijvoorbeeld niet de goede plek voor frequent GHB en opiaat gebruik.

Stoppen met roken. De overheid heeft in haar oneindige wijsheid besloten dat stoppen met roken alleen vergoed wordt als uitgevoerd door de huisarts/eerste lijn. U kunt dus hiervoor alleen bij ons terecht als u ook een andere verslaving heeft. (alcohol?). In andere gevallen raden wij u aan contact op te nemen met We Quit, die zijn heel goed!

Als het aanmeldformulier is ingevuld en de verwijsbrief van uw huisarts of verwijzend psychiater binnen is, bespreken wij of we denken de juiste plek voor u te zijn. Wij nemen binnen een week nadat beiden bij ons binnen zijn, contact met u op over het vervolg.

NB: U moet er zelf voor zorgen dat de verwijsbrief naar ons toe komt.

Belangrijk te weten: na een positieve intake start de behandeling direct en we matchen client en behandelaar, omdat we een goede ‘klik’ tussen u en ons belangrijk vinden.

  • Waar wilt u behandeld worden?