Ook beschikbaar in het: Engels

Wachttijd

verslavingszorg amsterdam

Onze goede reputatie is een groot cadeau, maar heeft tot gevolg dat wij een wachtlijst hebben voor individuele behandelingen.

Wat we als oplossing bedacht hebben:

U kunt na een korte intake snel starten in de nieuwe, kleine groep ‘Van elkaar kun je leren’. Deze bestaat uit ‘starters’ en ‘bijna klaren’, dus mensen die aan het eind van hun behandeling zijn. Vanuit die groep stroomt u door naar de individuele behandeling.

Dat lijkt heel griezelig, maar de ervaring leert dat mensen die toch die stap zetten, het een heel fijne en leerzame ervaring vinden. (Alles is vanzelfsprekend volstrekt vertrouwelijk.)

Elke woensdag 17.30 tot 18.45 bij Kick Your Habits.

We bieden wie liever wacht het volgende:

  • U krijgt elke 2 weken een mail met daarin ‘hoeveel wachtenden er nog voor u zijn.’
  • We kunnen u als u wil ons werkboek sturen waarmee u alvast zelf aan de slag kunt (niet interactief vanwege de WGBO-wet op de geneeskundige behandelovereenkomst).

Na uw aanmelding kunt u uw voorkeur doorgeven als reply op onze bevestigingsmail.

Aanmelden

 

U kunt zich via onderstaand beveiligd formulier bij ons aanmelden.
Als het aanmeldformulier is ingevuld en de verwijsbrief van uw huisarts of verwijzend psychiater binnen is, bespreken wij of we denken de juiste plek voor u te zijn. Wij nemen binnen een week nadat beiden bij ons binnen zijn, contact met u op over het vervolg.

NB: U moet er zelf voor zorgen dat de verwijsbrief naar ons toe komt.

Belangrijk te weten: na een positieve intake start de behandeling direct en we matchen client en behandelaar, omdat we een goede ‘klik’ tussen u en ons belangrijk vinden.