Ook beschikbaar in het: Engels

Aanmelden

Graag even het onder aan deze pagina hangende aanmeldformulier invullen!

Zodra wij die en de verwijsbrief ontvangen hebben, mailen wij u onze ‘welkomstinfo’ Als u deze hebt ingevuld, komt u op onze wachtlijst. 

Onze goede reputatie is een groot cadeau, maar heeft tot gevolg dat wij een wachtlijst hebben voor individuele behandelingen. 

 

 

 

Aanmeldformulier

U kunt zich via onderstaand beveiligd formulier bij ons aanmelden.

Let op: teneinde in uw en ons belang de kans op een goede behandeling te vergroten, nemen we bij twijfel telefonisch contact met u op als pre-intake. Wij zijn bijvoorbeeld niet de goede plek voor frequent GHB en opiaat gebruik.

Stoppen met roken. De overheid heeft in haar oneindige wijsheid besloten dat stoppen met roken alleen vergoed wordt als uitgevoerd door de huisarts/eerste lijn. U kunt dus hiervoor alleen bij ons terecht als u ook een andere verslaving heeft. (alcohol?). In andere gevallen raden wij u aan contact op te nemen met We Quit, die zijn heel goed!

  • Waar wilt u behandeld worden?

Als het aanmeldformulier is ingevuld en de verwijsbrief van uw huisarts of verwijzend psychiater binnen is, bespreken wij of we denken de juiste plek voor u te zijn. Wij nemen binnen een week nadat beiden bij ons binnen zijn, contact met u op over het vervolg. U krijgt dan via de mail een behandelovereenkomst toegestuurd. Wie die snel invult, komt eerder aan de beurt!
NB: U moet er zelf voor zorgen dat de verwijsbrief naar ons toe komt.

Belangrijk te weten: na een positieve intake start de behandeling direct. We matchen client en behandelaar, omdat we een goede ‘klik’ tussen u en ons belangrijk vinden.

Kick your habits
vandaag nog!

alcoholverslaving-amsterdam-verslavingszorg-afkicken-2

Telefoon

Van 9.00 - 17.00

Amsterdam & Utrecht: 020 - 737 0887

Groningen: 085 - 0477 234 

Adres

AMSTERDAM
Cornelis Krusemanstraat 75b
1075 NJ Amsterdam

UTRECHT
Maliesingel 55
3581 BR Utrecht

GRONINGEN
Kraneweg 87
9718 JL Groningen