Kick your Habits groeit en bloeit.

Doe je mee?

In Groningen is plek voor een vrolijke psychiater

Kick your Habits is een van de weinige, zo niet de enige ambulante GGZ-instelling in Nederland, die in de behandeling evenveel aandacht heeft voor de afhankelijkheidsproblematiek als de comorbiditeit.

Verslavingszorg zoals wij die bieden is de spin in het web van alle doelen die de overheid voor ons Nederlanders stelt. Wie niet meer rookt, drinkt, snuift, gokt, blowt of slikt, -en niet meer gebukt gaat onder de achterliggende problematiek- is slanker, minder ontremd, veerkrachtiger en trots. Wij maken dat met groot plezier dagelijks mee!

Hoe is het om bij Kick your Habits te werken?

Onze psychiater Evelyne Döderlin de Win:

Waarom ik met veel plezier en voldoening bij KYH werk:

Inhoudelijk is het werk zeer gevarieerd, mensen komen bij ons met als invalshoek overmatig gebruik van alcohol of middelen, daar starten we mee en indien nodig gaan we ook aan de slag met onderliggende problematiek. Ik kijk mee aan het begin van de trajecten en kan betrokken worden als consulent of medebehandelaar. De samenwerking met alle collega’s verloopt soepel en de lijnen zijn kort. Ik ben nu 7 jaar, 3 dagen per week, lid van het Kick-team en ga elke dag met plezier aan de slag.

Het team en jij behandelen samen onze altijd gemotiveerde cliënten. Mensen die nog midden in de samenleving staan, maar met fikse problemen kampen en daar serieus iets aan willen doen, mensen waarbij er nog ‘beweeglijkheid in het brein’ is.

Die problemen beslaan behalve verslaving of slechte gewoontes, eigenlijk zo’n beetje de hele GGZ. Door jouw kennis en ervaring raken ze in staat een flinke draai aan hun leven te geven. De gemiddelde behandelduur is tussen de 1 en 2 jaar, dus niet strak protocollair, maar ook niet eindeloos.

Wij zien cliënten echt veranderen en door onze zorg lichter en stabieler in het leven staan.

Jouw rol daarbij is een ‘echte’ rol als psychiater. Je bent geen handtekeningboer, maar een belangrijk en actief deel van alle behandelingen, hands on en makkelijk benaderbaar voor teamleden.

We hebben in Groningen plek voor iemand die 6-8 uur per week bij ons wil werken. ZZP kan, maar het liefst in dienstverband, zoals iedereen bij Kick. We hebben een prachtig praktijkpand aan de Kraneweg 87, mooi en sfeervol ingericht met ‘vintage design’

Kopje koffie? Stuur even een bericht naar Sigrid Sijthoff: sigrid@kickyourhabits.nl

eet verslaving

Kick your habits
vandaag nog!

alcoholverslaving-amsterdam-verslavingszorg-afkicken-2

Telefoon

Van 9.00 - 17.00

Amsterdam & Utrecht: 020 - 737 0887

Groningen: 085 - 0477 234 

Adres

AMSTERDAM
Cornelis Krusemanstraat 75b
1075 NJ Amsterdam

UTRECHT
Maliesingel 55
3581 BR Utrecht

GRONINGEN
Kraneweg 87
9718 JL Groningen