Ook beschikbaar in het: Engels

Disclaimer

 

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.sijthoffenvanempel.nl

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Sijthoff & Van Empel besteedt veel aandacht aan deze website. We proberen de informatie zo zorgvuldig en actueel mogelijk aan te bieden. Sijthoff & Van Empel kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie van deze website.

Links naar externe websites

Via deze website wordt ook toegang geboden tot websites en/of informatiebronnen die door derden worden aangeboden en onderhouden. Sijthoff & Van Empel controleert de inhoud van deze websites niet en kan dus niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

Vragen via e-mail

De informatie die via deze website aan Sijthoff & Van Empel worden gevraagd, beantwoorden we zo snel en zorgvuldig mogelijk. Bij een verzoek om vragen via e-mail te beantwoorden, wordt rekening gehouden met de privacy. Alle verstrekte  informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Informatie gebruiken

Sijthoff & Van Empel behouden zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie. De informatie kan worden gebruikt voor eigen persoonlijk gebruik. Als u informatie op deze website wilt kopiëren of downloaden voor andere doeleinden, of als u hyperlinks naar onze website wilt maken, dan heeft u daarvoor onze toestemming nodig. Neemt u daarvoor contact op met Sijthoff & Van Empel. Mocht u onjuistheden op deze site aantreffen dan vragen wij u ook contact op te nemen met Sijthoff & Van Empel.

Geen advies

De informatie op deze site is niet bedoeld als advies. Sijthoff & Van Empel kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site. Raadpleeg altijd een arts als u twijfelt aan uw gezondheid.

Wijzigingen

Sijthoff & Van Empel behoudt zich het recht voor informatie op deze website, waaronder deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Wij raden daarom aan periodiek na te gaan of de op deze website aangeboden informatie is gewijzigd.