Ook beschikbaar in het: Dutch

Ook beschikbaar in het: Dutch

Verslavingszorg: wat doen wij anders

Wat doet Kick your Habits anders?

 

Wij vinden het belangrijk dat iemand na een behandeling bij ons structureel anders in het leven staat dan ervoor. We zijn samen geslaagd als jij veerkrachtig en met een opgewekt gemoed de uitdagingen van het leven tegemoet kunt treden. Je bent een autonoom mens geworden die zich niet meer laat meesleuren door de waan van de dag, maar iemand die stil staat bij wat echt belangrijk is in het leven en zich daarvoor in wil en kan zetten. Met als gevolg dat je zult ervaren dat je jouw bestaan als plezierig en zinvol gaat ervaren -en daar krijg je fijnere geluksstofjes van dan van drank, drugs etc.

 

Dit doen wij door je langer onder onze vleugels te houden dan de gemiddelde verslavingszorginstelling doet. Als jij je best doet, doen wij het ook en behandelen we samen met jou de achterliggende zaken die tot jouw verslaving of schadelijke gewoonte geleid hebben.

Bij veel mensen die met verslaving kampen, speelt ook iets anders: trauma, AD(H)D, depressie, angsten, autisme of persoonlijkheidsproblematiek. Neem je dat niet mee in de behandeling, is de kans op terugval levensgroot.  We spreken elkaar 1-2x per week een uur en tussen de afspraken door overdenk en oefen jij thuis en op je werk wat we besproken hebben. Dat doen we met evidence based maatwerk. Individuele gesprekken, maar we hebben ook inspirerende trainingen.

 

Wij doen dit inmiddels al ruim 10 jaar zo, en we weten dat er weinig/niks in het leven is dat zo’n grote positieve impact op jouw bestaan -en dat van je naasten en de samenleving- heeft dan het aanpakken van je slechte gewoontes.

Gun het jezelf!

 

 

.

We zorgen dat jij in beweginG komt op een manier die bij jou past.

verslavingszorg amsterdam

Behandelconcept

voor de drukke man of vrouw

Wij ontwikkelden een behandelconcept voor verslavingszorg in Amsterdam en Utrecht dat aansluit bij de huidige drukke man of vrouw met slechte gewoontes en verslavingen. Wij zien verslaving als een uit de hand gelopen normaal proces. Iets wat aanvankelijk vóór je werkte (plezier, troost, afleiding, zelfvertrouwen), keert zich tegen je.

We zorgen dat jij in beweging komt op een manier die bij je past.

KAN IK HET ALLEEN OF HEB IK VERSLAVINGSZORG NODIG?

Weer controle over je leven

We zijn geneigd onze afhankelijkheid te ontkennen. Dat is geen slechte wil, we zien het gewoon niet helder.  Afhankelijkheid gaat gepaard met schaamte, gejok en gedraai tegenover de omgeving en onszelf. 

Onze omgeving vindt het meestal een moeilijk onderwerp om aan te kaarten. Vaak zijn partners de enige die zich uitspreken. Omdat ze hier alleen in staan wordt dit gemakkelijk afgedaan als gezeur. Verslavingszorg Amsterdam kan hierin helpen. 

Wetenswaardigheden
over verslaving & VERSLAVINGSZORG

2 glazen wijn per dag teveel

2 glazen wijn per dag, is dat teveel?

Dit is een vraag die veel mensen zich stellen. 

Lees verder

suikertaks verkiezingen politiek minder dik gezonder

Als de politiek voor deze maatregel zou zijn, waren we minder dik.

De suikertaks! Die kan, die werkt en die is broodnodig.

Lees verder

wanneer ben je verslaafd

Wanneer ben je verslaafd?

Er bestaan enkele kenmerken die wijzen op afhankelijkheid van alcohol, drugs of eten.

Lees meer

telefoon verslaving

Telefoon verslaving

Van een telefoon verslaving krijg je geen longkanker, geen kater en geen levercirrose. Wat is dan het probleem?

Lees meer

Geen reden voor schaamte, ruimte voor actie!

Je bent niet alleen. Slechte gewoontes in cijfers: 

%

van de volwassenen in Nederland drinkt overmatig

%

van de volwassenen in Nederland rookt dagelijks

volwassenen in Nederland zijn verslaafd aan medicijnen

jonge vrouwen met boulimia in Nederland

Persoonlijke aandacht, ervaring, met beide benen in de maatschappij van vandaag, begrip, hands-on, direct toepasbare adviezen etc etc. Na al die jaren van alles geprobeerd te hebben, eindelijk het gevoel op de juiste plek te zitten. Geen pas afgestudeerde psychologie studenten maar vakkundige behandelaars die weten waar ze het over hebben. Eindelijk clean. Eeuwig dankbaar. Als je nog twijfelt, go!

Ervaring van een cliënt die een verslavingszorg (Amsterdam) behandeling bij ons heeft afgerond. Gedeeld op de onafhankelijke beoordelingssite ‘Zorgkaart Nederland’.

Kick your habits
vandaag nog!

alcoholverslaving-amsterdam-verslavingszorg-afkicken-2

Telefoon

Van 9.00 – 17.00

Amsterdam & Utrecht: 020 – 737 0887

Groningen: 085 – 0477 234 

Adres

AMSTERDAM
Cornelis Krusemanstraat 75b
1075 NJ Amsterdam

UTRECHT
Maliesingel 55
3581 BR Utrecht

GRONINGEN
Kraneweg 87
9718 JL Groningen